Riiviöläiseni täytti 6-vuotta eilen. Synttärit pidettiin sopivasti sitten ystävänpäivänä <3

Tää tapaus olikin hieman kinkkinen ;D.

Kakun piti alunperin olla kuorma-auto, sitten merirosvosaari, merirosvolaiva, opel-poliisiauto, muu poliisiauto, ralliauto ja sitten lopulta viime metreillä vankka päätös tuli: Subaru impreza... Kuvan kun löysin, että tällainenkö? Kuului vastaus; joo, mutta vanhempaa vuosimallia. Ja on tärkeä, että lamput on sen ja sen vuosimallin malliset! AI HÄH!??

Riiviöläiseni kun on vauvasta pitäen ollut automies, henkeen ja vereen. Tietää tarkasti automerkit ja mallit. Ja unohtaa, että vaikka äiti on parikymmentä vuotta vanhempi, äiti ei oikeestaan autoista erota paljon muuta kuin värit!!

Noo, rima sopivan korkeella, eihän siinä auttanu ku kokeilla! Poika halus ite maalata kakun, joten tein vain pelkistetyn version.

Ennen "tuunausta"

"tuunauksen" jälkeen :)

Täytteeksi piti olla suklaata. Ja toffeeta. Mua ei kauheesti innostanut toi makuvaihtoehto, niin sitten yhdessä päädyttiin, piiiiiiitkien keskustelujen jälkeen, minttukrokanttisuklaatäytteeseen.

Jälleen hellapoliisin reseptin mukaan. Kostutus mandariinifantalla. Ittiä vähän hirvitti, että kuinkahan makea kakku tulee, mut yllättävän hyvää oli! Ja kaikki lapset tykkäs kovasti... paitsi riiviöläinen XD.... mutta ei se poikaa haitannu, ku oli niin kiire muita tarjottavia maistaa!


Tyytyväinen poika oli ulkonäköön. Onneksi se ei o kovin kriittinen äidin kakuista! :) sanoi moneen kertaan, että tämä on maaaaailman paras synttärikakku. No kiva ku kelpas, sitä mä vähän toivoinkin :).... (vaikka maku ei kelvannutkaan XD) kaiken kaikkiaan oikein onnistuneet ja kivat synttärit oli!

Kiitos vielä kaikille vieraille!

 


ONNEA VIELÄ KULTA!!!

"iso" mies jo!