Viimein pääsin tekemään ristiäiskakkua, ja vielä tytölle, ihanaa Hymy! Tosi kiva päästä käyttämään taas hempeitä värejä ja hörsötyksiä. Kivasti sattui vielä, että päästiin neitokaisen kummiksi, joten tuplailolla kakkua väänsin!

Vapaat kädet sain toteutuksessa, "kiva tyttökakku" oli toiveena. Vauvoja tein jo aiemmin harjoituksen vuoksi ja päädyin käyttämään toisen niistä tähän kakkuun. Vähän muokkasin, mm. tummensin tukkaa ja väkersin vauvalle alustan ja "kavereita".

Täytteinä on valkosuklaamousse ja mansikkamousse (2.5dl kermaa, 300g mansikoita, 2 liivatelehteä, vaniljakreemijauhetta+sokereita). Väriyhdistelmä oli kyllä sievä ja sopi hyvin tytön ristiäsiin Hymy. Vaniljamaito toimi kostukkeena.

Kauheesti jännitti etukäteen ajatus kermakakun tekemisestä! Nuo pursottelut kun on selkeesti edelleen mun heikko kohta...Kerrankin ne kuitenkin onnistui (ainakin sivuilta) suunnilleen kuin olin ajatellut! Päälle kaulitsin ruusukuviodun marsipaanilevyn.


Vauvalle tein helistimen ja hepan leluksi (lapsen äiti on pitää erityisesti hevosista) Hymy. Vähän harmittaa, etten hoksannut itse koristeesta ottaa kuvaa valmiina... Muutenkin kuvat on tosi huonoja (taas), kun kiireessäni ne räpsin...

Tää kakku oli sarjassamme, "saapa nähdä mitä tästä kehkeytyy". Eli selkeää kuvaa mulla ei lopputuloksesta ollut, ennenkuin kakun valmiina näin. Tietty "tyyli" oli tiedossa, mutta muuten olin käsieni vietävänä. No, ihan hyvinhän nuo vei, aika tyytyväinen olen lopputulokseen Silmänisku! Kakku sai kovasti kehuja niin ulkonäön, kuin maun puolesta. Olipa kiva tehdä kummitytölle onnistunut kakku!!


Onnea vielä pikkuiselle upean kauniista nimestä!

Selina Lumi-Saga Matilda