Reseptini rivistön saa kunnian aloittaa tämä Kaurislapselta kopioitu ja muokattu resepti. Kakku vaikuttaa todella hyvältä. En malta odottaa oikeaa tilaisuutta, että pääsisin kokeilemaan! (Dooleys kakun saa korvaamalla Baileyn dooleys:lla.)


Baileys-mascarponekakku:

Pohja:

  • Kääretorttupohja, jonka päälle lorautettu sulatettua suklaata

Täyte:

  • 2,5 flora vispiä
  • 1,25 dl tomusokeria
  • 1 dl Baileys -likööriä (tai dooleys)
  • 5 liivatelehteä
  • 1 paketti mascarponejuustoa (250g ja noin 2,5 €) TAI maustamatonta tuorejuustoa
  • vanilijasokeria

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.
Vaahdota flora, vatkaa juusto ja sokerit joukkoon.
Liota liivatteet kuumaan Baileysiin. Sekoita täytteeseen ja kaada vuokaan.
Anna hyytyä muutamia tunteja.

Sievän reunan saa, kun jättää kääretorttupohjan hieman pienemmäksi kuin vuoka, jolloin ulospäin näkyy pelkkää täytettä.

Koristele,
esim.
  Päälle valmiilla kinuskikastikkeella raidat(spiraali) vielä kun massa on hyytymätöntä ja vedä tikulla eri suuntiin. Kauniilta näyttä myös ananaskirsikat.