Ystäväni antoi minulle vapaat kädet tehdä kummitytölleni 1 vee kakku. Kiva kiva! Mietin pitkään, että mikä ois kiva aihe, mikä olisi pikkusankarin oloinenkin...

Tytön nimestä mulle tulee ihan mieleen kesä ja kukkaset.. Mutta perinteistä kukkakakkua en kuitenkaan pikkuiselle halunnut tehdä.

hmmm.. Surffaillessani netissä inspistä hakemassa, löysinkin kivoja kukka ja mehiläiskakkuja! Musta ne mehiläiset oli niin söpöjä ja sankarin oloisia, elikkä tuumasta toimeen vaan ;).


 

Koristeet värkkäilin marsipaanista, Tein myös auringon, minkä oli tarkoitus mennä pystyyn kakun päälle, mut eihän se pysynyt, ois vissiin pitänyt käyttää sokerimassaa (vai mitä se nyt oli *wirn*) tai tehdä ihan reilusti etukäteen ni ois saanu kuivua kauemmin...



Tarkoitus oli myös kuorruttaa kakku marsipaanilla (kunnon vihreellä). Täyte (vadelmarahka) oli mun mielestä kuitenkin lähes imelän makuista, en sit uskaltanutkaan marsipaania käyttää kun pelkäsin ,että tulee ällömakeaa... Ens kerralla tiän sit taas paremmin, oli nimittäin huono veto viimetippaan.. Kermavaahto kun ei tolla mun huonolla dr.oetkerin värillä värjääntynyt kuin vähän, vaikka kuin laitoin väriä :(. Eikä kerma vissiin oikein tykännyt kun niin paljon väriä laitoin ja teki lakon (ärrr).Lopputulos oli et se vaan valu kakun päältä pois... PIENOISEN paniikin siivittämänä lapoin kerman takas ja jämäköitin sitä sit vaniljakastikejauheella, kuorrutin sairaannopeesti ja työnsin vauhdista jääkaappiin (heh). Onneks se tehosi (kerma pysyi ainakin kakun päällä)!



Lopputulos ei ole mitä halusin (kerman suhteen), kukat ja mehiläiset ois ollu NIIN paljon hienommat tummempaa taustaa vasten!

Noh, ihan söpöhän toi silti on(?!) ja hyvältä oli kuulemma kuitenki maistunut!