Ihanaa tehdä kakkua pitkästä aikaa!Toiveena oli suhtkoht perinteinen kakku, jossa näkyisi jotain miehen kiinnostuksen kohteita (vaihtoehtoina oli simpsonit, kitaran soitto, south park, tietokoneet jne jne.) Päädyin kitaralla rokkaavaan homeriin ja valkosuklaa-mansikkakakkuun.

Tää kakku oli kaikinpuolin tosi mukava ja rentouttava tehdä, ah, ihanaa!! Kaikki sujui ihan hienosti, ja jopa "pohjakerma" asettui kakun päälle suhtkoht tasaisesti.



Täytteeksi tein valkosuklaamoussen ja alimpaan kerrokseen tein lisäksi mansikoista ja mansikkahillosta seoksen. Pelkäsin, että kakusta tulisi liian makea, kun mansikoita ei tullut kovin hirveästi. Ihan sopivaa ja hyvän makuista oli! Kostutus oli laimennettua mountain dew:ta (mielestäni liian makeaa sellaisenaan). Ja kermavaahtoon sekoitin vanhan ajan vaniljakastikejauhetta (kun "oikeaa" tavaraa ei ollut kaupassa).



Sain muuten jälleen samoja kommentteja kuin viimeksikin, kun olin värjännyt marsipaania dr oetkerin punaisella värillä. Ilmeisesti väri antaa marsipaaniin makua sen verran, että marsipaania luultiin hopeatoffeeksi! Mikä kuulemma oli vain hyvä asia, eli marsipaani uppos semmosillekin, jotka ei siitä kauheasti perusta ;).



Taas "panikoin" kun kakku oli valmis, et onko liian makeaa/kosteaa/pahaa jnejne...
Ihan turhaan taas ressasin.
Kakku oli tosi hyvää, kelpas sankarille mainiosti ja viritti hymyn muidenkin huulille, eli
mission accomplished! ;D