Ystäväni tilasi tädilleen 60-vuotiskakun. Kyseinen syntymäpäiväsankari on todella empaattinen, auttava ja antelias ihminen, josta on ollut suuri apu myös minun läheiseni elämässä. Oli kiva päästä hänelle tekemään pientä "kiitosta"! Toiveena oli mustikka-valkosuklaakakku koristeltuna valkoisin ruusuin. Elikkäs tämmöinen tällä kertaa...



Nuo pursotukset mua kyllä taas harmittaa... Olisin niin mielelläni halunnut onnistua, mutta kun ei niin ei. Voikohan vika olla tyllassa  (siis käyttäjän lisäksi)? Käytän tupperin pursotussettiä ja tuntuu, että yrityksistä huolimatta jälki on aina vaan tommosta töheröä. Kermassa ei varmaankaan vika ole, kun tuntuu, että asettuu kuitenkin hyvin ja helposti.

Wiltonin tyllista haaveilen, ainakin tuolla kun kiertelee, niin tuntuu, että järkiään on niin "siloteltuja" ja kauniita pursotuksia ihmisten kakuissa, että ihan kateeksi käy! Toki harjoitusta ja ammattitaitoakin heiltä varmasti löytyy roppakaupalla enemmän, tällaiseen noviisiin verrattuna...



Yritin myös valkosuklaalla kirjoittaa onnea tai 60 kakun päälle, mutta jälki jäi niin rumaksi kun epätasainen pinta. Olisi pitänyt etukäteen pursotella leivinpaperille ja sitten vasta siirtää kakun päälle. Suklaa kuitenkin loppui kesken ennen kun tajusin asian.... :/



Ja ruusut hieman lähempää. Valkoisesta marsipaanista, sivelty hopeajauheella. Eivät onneksi ollut sulaneet kakun päälle niinkuin painajaisia näin! ;D

Kaikenkaikkiaan ihan tyytyväinen muuten olen, pursotukset vain harmittaa. Voi, toivottavasti juhlittavakin pitäisi!