Kummityttöni täytti 13-vuotta, eli teiniaika alkaa, Onnea vaan (ja lykkyä tykö äidillekin ;P)! Lupauduin tietenkin mielellään tekemään kakun synttäreille. Vapaat kädetkin sain, mikä tietenkin on aina ihanaa!

Eikun tuumasta toimeen sit! Aluksi mietin, et mikä kuvais hyvin tuota ikää...Mikä olisi semmoinen, mitä tuon ikäinen tyttö tarvitsee/käyttää/haluaa?
No, käsilaukkupa tietenkin! Väritys määräytyi tytön lempivärin (eli violetin) mukaan. Koristeluun käytettävän hahmon sai myös neiti itse valita.

Toiveena oli Betty boop, mikä minustakin on ihana hahmo! Sopivasti
löysinkin netistä kuvan
betty boop laukusta, mikä sai toimia innoittajana tälle kakulle..
Samannäköistä en yrittänytkään, mutta samanhenkisyyttä kylläkin. Mielestäni onnistuinkin ihan kiitettävästi.



Täytteinä on mangomousse (oman reseptini mukaan) ja hellapoliisin loistavasta
valkosuklaa-daimkakusta  sovellettu versio. Kostutin fantan mangolimpparilla. Tosi hyvää tuli! Maut täydensi hyvin toisiaan, eikä ollut ollenkaan liian makea/imelä kakku. Tosi hyvä vaihtoehto, jos on kyllästynyt marjaisiin kakkuihin. Kiitos vielä kerran hellapoliisille hyvistä vinkeistä!



Kuvat on tosi huonoja, jäivät turhan tummiksi. Kakku näyttää siltä kuin se olisi jäänyt epätasaiseksi. Oikeasti se johtuu siitä, että kaiversin sitä sieltä täältä lommolle. Tarkoituksenani oli, että se näyttäisi enemmän oikealta laukulta jos se vähän "pussittaisi" sieltä täältä. Olisi pitänyt uskaltaa ottaa enemmän, sillä ei tuo nyt ihan siltä näytä. Se jäi vähän harmittamaan..

Kaiken kaikkiaan olen kuitenkin tyytyväinen siihen, että kakku on aikalailla sellainen kuin olin ajatellutkin. Kaiken lisäksi sitä oli tosi kiva tehdäkin! Ensimmäisen kerran maalasin myös oikeastikin hahmon marsipaanille ja sekin onnistui ihan kivasti. IHANAAIHANAA! Jännä miten sitä on vieläkin ihan mielissään koko kakunvärkkäyshommasta ;P!



Sankarikin oli oikein tyytyväinen. Onneksi! Tämän kakun onnistuminen olikin mulle erityisen tärkeää. Halusin siskontytölleni antaa kivan ja onnistuneen kakun. On hän sen ansainnutkin, sen verta kiva pimu kun on! *wirn*
Onnea vielä kerran Juttis!