Esikoiseni täytti tänään 5-vuotta, tärkeä ikä, onhan se jo mies melkein! ;D

Se on nykyään hurahtanut uudelleen Autot- leffaan ja sen sankareihin. Synttärit siis autot teemalla. Kakkukin tietenkin! Toiveita kun kyselin, kävi ilmi, et ihan helpolla se ei mua aikonut päästää... Nimittäin Doc, Jasu ja Salama piti kakusta löytyä. Hmmmh... Mä olin jo aiemmin päättänyt, että haluan jätkän synttäreille tehdä auton mallisen kakun. Eihän siinä sitten muu auttanut kun tehä sit "kolme" autokakkua.. AAaaapuuuva!

Noh, neljä tuntia sitä tänä aamuna väkersin...Rankkaa, mutta voi kuinka kivaa!


Lopulta oli pakko todeta, että yksityiskohdat saa nyt jäädä, aika ei enää riittänyt. :( voin sanoa, että harmitti ja aikalailla! Kuitenkin kun oma lapsi kyseessä ni ois halunnut täydellistä jälkeä... Noh, mussu oli kuitenkin ymmärtäväinen! "Äiti, noi lamput on kyllä vähän huonon väriset. Noh, ei se haittaa! Ihan hieno se silti on!"


Hellapoliisin Valkosuklaisesta Daim-täytteestä sovelsin toisen täytteen ja mangomoussesta toisen. Kostukkeena mangofanta. NAMI!

Riiviöläiseni huolehti loppusilauksesta :). Hyvälle maistui ja poikien silmät tuikkivat kun JasujaDocjaSalama huristeli pöytään! :D


ONNEA VIELÄ RAKAS MUSSUNI 5 v!!!