Tässä kyllä yks mun huonon onnen kakuista... Voi vitsi..


Kaikki meni pieleen, mitä oikeestaan voi.. Kakkupohja kärähti, MMF- taikinasta tuli liian kovaa (vaikea työstää siis), koiran maalaaminen ei onnistunut sitten ollenkaan (!), kakkupohjaa mureni kermavaahdon sekaan kun sitä yritin levitellä (eli reunat ei niin siistit kuin oisin halunnut) jne...

Oikeestaan suurin moka taisi olla siinä, että vahingossa buukkasin aikatauluni IHAN liian täyteen.. Elikkäs varasuunnitelmien tekoon ei ollut aikaa ja tuli hösellettyä ehkä turhaa... Kuin ihmeen kaupalla kakusta tuli kuitenkin lähes sen näköinen kuin olin ajatellutkin (paitsi koiran kyllä kuvittelin PALJON nätimmäksi! ;D)...


Täysin vapaat kädet sain jälleen.. Ajattelin, että teen sitten MMF kuorrutteen, niin saan harjoitella ja sitäpaitsi, marsipaanin maku alkaa jo vähän kyllästyttää... Sininen väri tuli, kun tytöt(sankarit siis) ovat kaloja-horoskoopeiltaan (huomatkaa kalan merkki kakussa ;)).

Sininen tuli siis ensimmäisenä mieleen ja sinistä kakkua kun en aiemmin ole tehnytkään... Minusta väri oli kyllä ihanan piristävää vaihtelua :)! Hauvan kuva tuli, kun löysin ihanan lähikuvan koirasta, josta tuli mieleen nuoremman koiruliini....(mun kuva ei tosin muistuta sitä kuvaa oikeestaan ollenkaan) =)

Täytteenä vadelmarahkatäyte ja kaakaopohja. TOSI hyvää!! Yllättävän juhlava tulee tolla kaakaopohjalla ja passas kivasti väreihin! Kehuja sai ja sankaritkin tykkäs!

Onnea vielä

Emilia ja Maria! <3