Ystäväni mies täyttää 30-v ja jokin aiheesen sopiva kakku, k-18 pippaloihin, olis kuulemma kiva ;).

Boob cake oli tietenkin ensimmäinen mikä tuli mieleen! Aikamme ajatuksella palloiltuamme päädyttiin kuitekin "alapääjuttuihin" elikkä peppukakkuun! ;D Sain vapaat kädet toteutukseen ja vitsi, että mulla oli taas hauskaa!

Nää on niin kivoja nää bodypartit tehä!! Mies oli taas (yllätys yllätys!) hyvänä apuna. Erityisesti netissä etsiessäni kuvaa takapuolesta (että miltä se pyllistys nyt oikeestaan näyttääkään) mies pysyi rinnallani koko ajan ja esitti asiantuntevia kommenteja ;DD!



Pohjana on lasagnevuokaan tehty 8 munan pohja. Kostutus spriteä. Täytteenä sitruunainen mansikkatäyte
 (Jälleen näitä loistavia
hellapoliisin reseptejä, kiitos siitä!)

Sitruunainen mansikkatäyte:

  • 12 liivatetta
  • 5 dl flora vispiä
  • 500g sitruunarahkaa (t. tuorejuustoa)
  • 1-2 dl sokeria
  • 2-3tl vaniljasokeria
  • 500g mansikoita(kohmeisia)
  • 1/2 dl mansikkamehutiivistettä

Tosi kivasti raikas maku, ei kuitenkaan ehkä ihan lastenkutsuille?

Tein kakun samalla periaatteella kuin boob-cakenkin, eli kummut tein jälkiruokakulhoihin ja sitten vain yhdistelemään/leikkaamaan mistä tarvitsee.Valkoinen marsipaani oli kaupasta loppu, joten jouduin käyttämään mantelimassaa (2kpl) mitkä sekoitin roosan marsipaanipötkön kans. Harmittelin asiaa etukäteen, mutta tää olikin paljon paremman näköinen tää iho! Mantelimassa kun on hieman kellertävää ja sisältää "hippusia", joten ihokin oli huomattavasti eläväisemmän näköinen. Tää pitää kyllä tulevaisuudessa muistaa!



Marsipaani jäi vähän liian kapeaksi, joten rypyillehän se lantiolta meni. Onneksi se ei kauheesti häiritse, kun ylhäältä katottuna asiaa ei huomaa. Ihan tyytyväinen lopputulokseen kuitenkin olen! Seuraavalla kerralla taidan tehdä vähän uhkeammat muodot? Ystäväni oli kakun nähtyään todella tyytyväinen, aikoi laittaa kuvaa ilmeistä kunhan läväyttää per***n pöytään ;D!




*muoks* Kakku oli ollut menestys ja hyvältä oli maistunut :). Sankari oli kuulemma revennyt täysin kakun nähtyään ;D! Ihanaa! On niin kiva ilahduttaa ihmisiä!